PRODUCT OMSCHRIJVING LEGEND EDITION HOEKVARIANTEN:

Welke ruimte uw tuin ook biedt, welke vorm uw woning ook heeft, Gardendreams heeft voor iedere situatie een passende veranda. De Legend Edition om de hoek geeft u de mogelijkheid om niet vast te zitten aan één veranda vorm. Of de veranda nu recht, om de hoek, vrijstaand of schuin geplaatst moet worden; voor ons is niets te gek om uw wensen tegemoet te komen.

 

Bij de Legend Edition om de hoek heeft u standaard de keuze uit twee soorten dakbedekking; Polycarbonaat GD helder of Polycarbonaat GD Opaal. De GD Helder is helder van kleur en laat licht door, de GD Opaal is melkwit van kleur.

 

Tegen een meerprijs kunt u er ook kiezen voor Polycarbonaat dakbedekking met specifieke eigenschappen, zoals hitte werende platen. Wilt u liever een glazen dakbedekking, vraag uw dealer naar de mogelijkheden.

 

Ondanks dat deze veranda afwijkt van de standaard vormen die veranda's doorgaans hebben, is ook deze veranda uit te breiden met onze comfort opties.Inventariseer met uw Gardendreams dealer uw wensen en een ervaren 

montageteam zal zorgen voor de perfecte plaatsing.