PRODUCT OMSCHRIJVING COMPLETE TUINKAMER MET GLASSCHUIFWAND:

 

Met een tuinkamer creëert u als het ware een extra ruimte aan uw woning die perfect overloopt naar uw tuin. Wanneer het net te koud is om in uw tuin te zitten, kunt u in een tuinkamer comfortabel zitten en daardoor langer genieten van uw tuin. De tuinkamer met glasschuifwanden wordt standaard geleverd met een glazen of Polycarbonaat dak, twee spiekozijnen van glas en glasschuifwanden. Het glas zorgt ervoor dat de tuinkamer sneller opwarmt en deze warmte goed vasthoudt. Daarnaast biedt glas als voordeel dat er erg veel licht in de tuinkamer binnen komt en u kunt genieten van een schitterend uitzicht op uw tuin.

 

Het complete glasschuifwandsysteem met 8 mm glaspanelen bestaat uit paalprofielen, RVS handgrepen en een boven- en onderrail. De glaspanelen zijn afzonderlijk van elkaar te schuiven en passen in vrijwel iedere situatie. 

Dit flexibele weer- en windbeschermingssysteem kent een unieke platte onderrail. Deze zorgt voor een nagenoeg drempelvrije doorgang. 

Het glasschuifwandsysteem wordt verder standaard geleverd met luxe aluminium paalprofielen die zorgen voor een perfecte afsluiting.